Finnish Bronies 102 members · 121 stories
Comments ( 9 )
  • Viewing 1 - 50 of 9
Hydkore
Group Contributor

Sielläpäin ompi näköjään rähinöity kunnolla näin suomalaisella mittapuulla; heiluteltu anarkisti lippuja, revitty suomen lippuja, hajotettu näyteikkunoita ja muuten rähinöity poliisin kanssa kun ovat koittaneet päästä Tampere talolle.

Kysymys kuuluukin, että mitkä on omat tunteesi tästä (ja samalla onko näin käyny viime vuosina? En itse ainakaan muista, että tällä mittakaavalla olisi tapahtunut tällaista.)

Prolet
Group Contributor

Jo oli aikakin. Onneksi kenellekään ei kuitenkaan käynyt pahemmin.

Lurks-no-More
Group Contributor

Saamarin typerää touhua. Jos mieleosoittajilla oli jotain oikeaa sanottavaa, rähinöinti ja ilkivalta hukuttavat sen alleen. Joillekuille aatteet vain ovat tekosyy päästä häiriköimään ja keräämään huomiota.

Trihors
Group Contributor

Tamperelaiset pistää haisemaan vai? No jaa... mikä lie syy ni kuulostaa että oli hauskaa perseilijöillä.

Jos aihe oli joku oikeesti älykäs ni okei mut ei siltä hirveesti kuulosta, aina joku aktivisti-tiimi jossain flippaa ja alkaa heilumaa luullen et saa jotain aikaiseksi... pfft!
Harvemmin näkyis että mielenosoitus johtais minkäänlaiseen muutokseen.

Prolet
Group Contributor

2326350
Mutta kyllähän he saivat jotain aikaseksi: medianäkyvyyttä. Tuskin he muuta hakivatkaan, ja onnistuivat tavoitteessaan varsin hyvin.

Trihors
Group Contributor

2326365
Juup, ei medianäkyvyyskään niin iso asia ole enkä ihan sitä ajanutkaan takaa :P

Tuli yhtäkkiä mieleen trollit noista mielenosoittajista, turhaa huomiota hakemassa... hmm...

SliQster
Group Contributor

Roskasakki siellä riehui, vaikka ollaan muka niin poliittisesti valistuneita. Älkää ymmärtäkö väärin, joskus on pakko pitää mellakoita, mutta mellakoikaa nyt hyvät ihmiset jostain järkevästä. Kuten jääkiekosta, niin kuin Kanadassa aikoinaan kun he hävisivät Bostonille. Tai jos kannatatte jotain keskivertoa oudompaa poliittista ajatattelutapaa, niin pyrkikää edes tuomaan esille median avulla joitakin ajatuksianne. 'Katainen hirteen' merkit kertovat vain siitä, miten koko teidän liikkeenne perustuu yleiseen typeryyteen ja mob-mentaliteettiin. (Eli tarvitaan vain yksi tyhmä 'johtaja' aloittamaan mellakkaa.)

Lähinnä vain naurattaa nämä tyypit, jotka olivat tapahtumassa mukana. Suora lainaus:

'- Tehtiin mitä piti ja miltä tuntui, mutta olihan se aika rankka kokemus.'

Tiedän, laskuhumala on aina ikävä kokemus.

Minusta kuka tahansa saa osoittaa mieltään ja jollain tasolla mellakoida, mutta en saanut mitään selkoa mellakoinnin syylle. Näyttää siltä, että kun yhteiskunnan roskasakki saa kaljaa, pari peittoa ja tussin alkaa heti jonkun sortin tapahtuma.

>Ole laiska ja saamaton
>Syytä yhteiskuntaa siitä

Kthx

Isseus
Group Contributor

2330053

(Eli tarvitaan vain yksi tyhmä 'johtaja' aloittamaan mellakkaa.)

Saksa tuossa 1930-luvun lopulla muuttui aika paljon yhden tyypin alettua puhumaan julkisesti.

Olen itse sitä mieltä että koska kansa = väki, niin tasavalta = kansanvalta = väkivalta. :twilightsmile: Tosin olen kyllä liian patalaiska tekemään muuta kun uhoamaan netissä kavereille ja ehkä lukemaan hommafoorumia kerran vuodessa. Siitä saa ainakin hyvät naurut.

Robokirby
Group Contributor

2330053

Fanatismin määritelmähän on, että fiksu ihminen ympäröi itsensä idiooteilla, joten en ole niin varma tyhmästä johtajasta. :derpytongue2:

Mutta siis täysin idioottimaista toimintaa. Jos tässä nyt oli joku poliittinen agenda taustalla, niin hyvin se hukkui kaiken paskan alle. Näyttäisi hyvin pitävän vanha sanonta "porukassa tyhmyys tiivistyy" paikkansa.

  • Viewing 1 - 50 of 9