• Member Since 4th Dec, 2017
  • offline last seen Dec 4th, 2017

evdekorasyon


Comments ( 1 )
  • Viewing 1 - 1 of 1

Ev dekorasyonda perde uzunluğu tekstil üretimi ikinci yarısında arttıkça, bu yüzden de yaptı. Bu yeni kat uzunlukta modelleri boyalı veya yıldızlı ahşap kornişler tarafından tepesinde ve ev dekorasyon modeli sonraki niş modelleri döneminde de devam ettiğini püsküller ve saçak eğilimler şeklinde daha ayrıntılı süsleme ile süslenmiş.

Yapılan dekorasyon mobilyaları ve modelleri ev ahşap korniş almıştı ancak mitolojik tanrıçalar tarafından giyilen yarı saydam elbiseler saygı ödenen yakıyor perdeler lehine ortalarından başlayarak birkaç yıldır devam eden salon perde modelleri düzenlemeler genellikle ustaca pencere açılıyor çerçeveli o düzgün vücutlu bir sınır ile kumaş düz sert paneller ile aksanlı olmaktadır. Dekorasyon dönemi sarılarak zaman perde seçenekleri tüm ama patladı kadife ve  ipek suni farklı kumaş mevcut farklı etkiler onlarca ve çizim vardı. Karışık liberal ve saçaklı saç örgülü metal ile düzenlenen aşağıdaki dönemlerin büyük ölçüde dekoratif vitrine lehine perde kaçınmıştır. Aşırı belki de en önemli sembolü şaşmamak gerek.

Perde erken ve orta evlerde kullanıldığında, ya da düz aşağı asılı veya basit alçıpan tv ünitesi tarafından bulunan uzunluğu eşik panelleri temel zemini olma olasılığı vardı. Dekor çılgınlığı ile ilişkisi sayesinde panjur tarihi evler için kötü bir rap aldık. Ama aslında iç dekorasyonda zengin bir geçmişleri var koparıp sazlık oluşmuş zaman eski günlerde olduğu gibi kullanılmaktadır.

Dekor olarak aynı zamanda fayans modelleri gibi onlara şahit ortalarında tanıtıldı tüccarlar tarafından uyarlanmıştır dedi. Çünkü onlar herhangi bir yerden geniş bu ahşap kaburgalar bir bez uzun düz bir şerit ile bağlı idi. Federal iç genellikle pencere profili eşleştirmek için beyaz veya gri boyalı panjur özellikli ise herhangi bir renk boyalı veya lekeli olabilir: Koyu kiraz ve ceviz lekesi Gürcü döneminde popüler oldu.

Genel olarak ev dekorasyonu artık niş modelleri ve salon perde modelleri gibi salon takımları ile gelişmeye başlamıştır. Buna bağlı olarak yeni dekor ürünleri kullanılmaya başlanmıştır.

  • Viewing 1 - 1 of 1
Login or register to comment