Finnish Bronies 102 members · 121 stories
Comments ( 3 )
  • Viewing 1 - 50 of 3
FinnPony
Group Contributor

Tervehdys rakkaat. Nyt olisi mahtavaa löytää joku jolla on englannin kielioppi hallussa. Nähkääs eräs minun tarinani tarvitseisi kipeästi apua. :ajsleepy:

Tarinan nimi on Shadowy love, ja kielioppi tarinassa on saanut aika paljon haukkuja. Olen jo ottanut melko moniin proofreadereihin yhteyttä, mutta olisi mukavaa jos voisi keskustella ihan omalla kielellä :)

Tarinan löytää TÄÄLTÄ. Tai ainakin kaikki tähän asti julkaistut chapterit. Loput valmiit ovat tällä hetkellä Google Drivessä.

Kiitos kun luitte. Jos kiinnostaa niin personal messagea vain tulemaan. :)

Microshazm
Group Contributor

3346925
Joo, iske PM:nä Drive linkki, jossa kommentit avattu niin voin katsoa ainakin pari lukua läpi (paristakin luvusta saa yleensä bongattua jo yli 90% toistuvista kömmähdyksistä).

FinnPony
Group Contributor

3347316
Mahtavaa, kiitos! Itsellä on jo muutama prereaderi neuvomassa, mutta mukavampi on jos löytyy joku omaa kieltä puhuva. Itsellä onlen huomannut sanojen though ja thought ja through ja niinpäinpois jatkuva sekoaminen ja he/she meinaa aina epähuomiossa mennä sekaisin.

Laitan linkkiä tulemaan välittömästi. Kaikki prereaderit ovat työskentelevät samassa kansiossa, mutta toivottavasti ei haittaa. Ajattelin että niin saan vähän keskustelua aikaan.

  • Viewing 1 - 50 of 3