Hungarian bronies 4 members · 0 stories

Aye, hungarian brothers and sisters, welcome to the group. Noone made a group for us, so I thought why not, maybe some people are out there that are actually hungarian users. If you're a native hungarian or just someone that can speak hungarian and wanna know more about us, join this group! You can discuss anything here, the comments will be hungarian. You can suggest any stories here, it's not a big matter though. But if there's any special story that reference Hungary or the hungarians, you can suggest it into that special folder.

Comments ( 9 )
  • Viewing 1 - 9 of 9
Comment posted by Crystalbreeze deleted Feb 5th, 2019

Én meg főleg itt vagyok sokat, meg facebookos brony csoportokban, de discordon hónapok óta nem jártam, hunbronyt csak elvétve olvasok (szökőévente egyszer), és EQD-t sem nagyon... :)

420169
Akkor még jó, hogy én 10 éve tanulom az angolt.

420168
Igen, csak a gond az, hogy sokan rátalálnak de nem néznek utána, hogy miért is ilyen híres ez. Az pedig nem könnyíti a dolgot, hogy a magyar szinkron itten az eredetiekhez képest borzalmas és sok magyar nem szeret angolt tanulni vagy nem érti annyira, hogy a sorozatot angolul nézze.

420167
Nos a fő az, hogy néhányan rátaláltak. És bár szerintem nem fognak túlságosan sokan sztorikat írni ide, de legalább csináltál egy ilyen csoportot. Már ez is valami.

420166
Én személy szerint egyáltalán nem hiszem, hogy egyáltalán még fognak majd jönni 20-30-nál többen, mert 1. Magyarországon kevesebb mint ötezer brony van csak vagy mennyi. 2. Ezt az oldalt nem szokták a rendes bronyk se használni annyira, szóval én még azon is meglepődök hogy 1. nap után már rátalált egy magyar erre a csoportra.

420165
Én is csináltam egy ilyen csoportot, csak az rosszabb volt, úgyhogy inkább letöröltem.

420164
Igazából egyszer unatkoztam oszt gondoltam csinálok egy magyar csoportot itt, mert sehol se találtam. Hátha azért pár magyar még összegyűl ebbe a csoportba és talán néhány beszélgetést lehetne folytatni velük:)

VÉGRE!! Egy magyar csoport!

  • Viewing 1 - 9 of 9